Vinkkejä virkkaamiseen

Tässä on opas joululahjojen virkkaamiseen yksinkertaisella tavalla. Ennen kuin aloitat työn, aloita oikean kokoisella langalla. Mitä pienempi virkkuukoukku, sitä ohuempi tulee myös langan olla. Ja jos teet lumiukon, lumiukon pää voi olla suurempi kuin varsinainen keho-osuus. Varmista, että se sopii lahjasi tyyliin. Varmista, että sinulla on myös oikeankokoiset koukut langalle.

Langan vyötteestä voit tarkistaa sopivan koukun koon. Jos haluat käyttää villalankaa, haluat varmasti käyttää puuvillalankaa tai puuvilla/villa-seoslankaa. Jos haluat käyttää pehmeämpää lankaa, käytä akryylilankaa. Aloita virkkaaminen ylhäältä. Leikkaa materiaalit yhtä suuriksi paloiksi. Vain mielikuvitus on rajana.

Joululahjat pakettiin

Joskus virkkaaminen voi olla viimeinen tilaisuutesi luoda joululahjat muutamassa tunnissa. Tee omat joululahjat yksinkertaisella ja kauniilla tavalla. Kaikki rakastavat sitä ja olet ylpeä työstäsi. Voit lähettää omia ideoitasi tähän artikkeliin foorumillemme ja minä lisään ne artikkeliin. Toistaiseksi tässä on koko malli. Kerro minulle, tarvitsetko jotain muuta tämän tekemiseen lahjaksi! Voit kirjoittaa ideoitasi tähän. Parasta kaikessa, voit viettää aikaa mukavassa harrastuksessa, vaikka et sitä varsinaisesti haluaisikaan.

Jonkun on kuitenkin lahjat tehtävä. Et ole tällöin mukana esimerkiksi tylsässä, kiireisessä toimistotyössä, toisaalta sinulla ei ole välttämättä muutakaan tekemistä virkatessasi! Nauti jostain, mitä voit tehdä ihanaksi lahjaksi perheellesi, itsellesi tai ystävillesi. Napsauta tätä lukeaksesi lisätietoa aiheesta. Opit virkkaamisen guruksi parhaimmillaan muutamassa päivässä. Materiaaleihin ei kulu myöskään tuhottomasti rahaa.