Parhaat lahjat naiselle

Moni nainen haluaa jouluksi hemmottelua ja ylellisyyttä, mutta on myös naisia, joita ilahduttavat käytännölliset asiat. Ei siis pidä langeta uskomaan mainoksia, joiden mukaan jokainen nainen ilahtuu parfyymistä ja satiinista. On hyvä pohtia, onko oma tyttöystävä tai vaimo kenties reippailuhenkinen tyyppi, joka ilahtuukin enemmän vaelluskengistä kuin yöpaidasta. Tai kenties hän onkin askartelija, jolle paras lahja olisi lehtisaha tai kuumaliimapistooli.

Varman päälle vai riskillä?

Perinteisesti naisille ostetaan koruja, alusvaatteita ja kosmetiikkaa. Juuri näiden valinta on kuitenkin erityisen vaikeaa, sillä kyse on hyvin henkilökohtaisista asioista. Koru saattaa olla näistä helpoin, sillä tarkkaan katselemalla näet, millainen on sen naisen tyyli, jolle lahjaa ostat. Ole kuitenkin tarkkana tässäkin kohdassa ja mieti, haluaako hän mieluummin vaikka ihan pienen mutta aidon korun, vai sopiiko hänen tyyliinsä mieluummin näyttävä koru, joka saa olla rihkamaa – kunhan vain kimmeltää riittävästi. Suomessa hyvä vaihtoehto on aito puukoru.

Alusvaatteiden ostaminen toiselle on hyvin vaikeaa. Etenkin liivien valinnassa ei auta edes se, että jäljentäisit huolellisesti kokolappujen tiedot, sillä eri merkit ja mallit istuvat päällä aivan eri tavoin. Jos kuitenkin haluat ilahduttaa häntä ja itseäsi kauniilla alusvaatteilla, varmista, että myös alusvaatteet saa vaihtaa joulun jälkeen.

Naisen maun mukaan

Kosmetiikan ostaminen taas onnistuu parhaiten, vakoilemalla, mitä tuotteita naisesi käyttää. Ei kannata haaskata rahaa tuotteisiin, jotka vain jäävät seisomaan kylpyhuoneen hyllyyn, vaikka pullo olisi kuinka kaunis hyvänsä. Tuoksuja ostaessasi muista, että tuoksu ei välttämättä sovi juuri sinun naisellesi, vaikka se jonkun toisen iholla on juuri se kaikkein hurmaavin.

Jos haluat pelata varman päälle, osta naisellesi lahjakortti Lippupalveluun ja annat hänen sitten päättää, mitä menette katsomaan. Aina voit sujauttaa lahjakortin vaikka suklaarasiaan.