Lahja elämäsi miehelle

Joululahjan keksiminen miehelle voi olla hyvin vaikeaa. Perinteisesti miehet saavat varsin tylsiä lahjoja, kuten sukkia ja tohveleita. Älä suostu ostamaan jouluna esineitä ainoastaan arkisiin tarpeisiin, vaan täydennä miehesi sukkavarastoa mieluummin jonakin toisena ajankohtana. Lahjan täytyy olla jotakin aidosti ilahduttavaa.

Käsineet hyvästä nahasta, ylellisen pehmeä huivi tai laadukas lompakko ovat hyviä lahjoja, jos vain olet tehnyt taustatyöt huolella. Oikea koko on tärkeä selvittää, ja lompakon on hyvä muistuttaa melko paljon sitä, jota miehesi on tottunut käyttämään.

Kirja on perinteinen lahja, joka ilahduttaa monia miehiä. Kirjan valintaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota, sillä se tämän joulun suurin hitti ei ehkä olekaan sinun rakkaasi mielilukemista. Netin kirjakauppojen lisäksi myös divarissa piipahtaminen on hyvä vaihtoehto, sillä hyvät kirjat eivät vanhene.

Mitä hän (haluaisi) harrastaa?

Joskus voi olla hyvä lähestyä asiaa aivan uudesta näkökulmasta. Ehkä unelmiesi miehen lahja löytyykin kokkikaupasta tai puutarhaliikkeestä? Uusi hyvä väline rakkaan harrastuksen tiimoilta tai uuteen harrastukseen innostava kirja voivat olla niitä lahjoja, jotka ilahduttavat seuraavaan jouluun asti ja vielä ylikin. Mutta älä osta ylipainoiselle rakkaallesi laihdutusopasta tai sohvaperunallesi kirjaa maratonille valmistautumisesta, sillä sellaiset lahjat vain latistavat tunnelman.

Aineeton lahja on hyvä vaihtoehto myös miehelle (katso artikkeli Parhaat lahjat naiselle), eikä lahjan tarvitse aina edes maksaa mitään. Voit askarrella kauniin kortin, jossa lupaat miehellesi vaikka ylellisen hieronnan.