Joululahjavinkit isälle

Joulu lähestyy ja sitä onkin jo odotettu. Joulu on rauhoittumisen aikaa ja siksi onkin hyvä suunnitella ja valmistella kaikki hyvissä ajoin etukäteen. Näin vältytään viime hetken stressiltä ja väentungokselta kauppakeskuksissa. Jouluvalmisteluihin ruokien ja koristeluiden lisäksi kuuluu olennaisena osana lahjojen osto. Mikä onkaan sen mukavampaa, kuin yllättää rakkaimmat heidän mieleisillään lahjoilla!

5938862-christmas-present-with-gold-ribbon-and-blank-tag

Monella on vaikeuksia keksiä, mitä ostaisi isälle joululahjaksi. Moni isä väittää, että heillä on jo kaikkea ja hankkivat usein haluamansa tavarat itse. Siksi isälle lahjan ostaminen voi olla hiukan haastavaa. Mutta ei hätää! Listaamme tässä muutamia hyviä lahjavinkkejä, jotka taatusti ilahduttavat isäpappaa:

  • Jännittävä kirjauutuus. Kaikki kirjojen ystävät ovat mielissään uudesta kirjasta. Onko isäsi kiinnostunut dekkareista tai romaaneista vai onko faktapohjaiset kirjat enemmän hänen juttunsa? Mieti mitä isäsi harrastaa ja etsi kirjoja sen perusteella. Esimerkiksi ruoanlaittoon, kalastukseen, autoihin, matkustukseen ja moneen muuhun aiheeseen liittyviä kirjoja tulee markkinoille jatkuvasti ja varsinkin jouluisin kirjauutuuksia satelee rutkasti.
  • Elektroniikka. Aina hitti isien keskuudessa. Jos isäsi kuuntelee musiikkia, voi hyvien kuulokkeiden hankkiminen olla hyvä idea. Urheilulliset isät ilahtuvat varmasti sykettä ja aikaa mittaavasta kellosta. Myös uusi kamera tai kännykkä niitä kaipaaville ovat varmasti juttuja, jotka saavat joulunpyhät kulumaan rattoisasti.
  • Ihonhoito. Ylellisiä ihonhoitotuotteita tai tuoksuja on mukava kääriä esiin paketeista ja moni mies arvostaa niitä paljon. Joulu voi olla myös hyvä hetki esitellä isälle jokin uusi tuote, jota hänen kaapistaan ei ehkä vielä löydy. Osta vaikkapa hyvä kuorintavoide tai raikas silmänympärysvoide talven kuivalle iholle.
  • Leffaliput. Lupaudu itse lähtemään seuraksi elokuvailtaan. Näin lupaat isällesi samalla yhteistä aikaa mukavan elokuvakokemuksen lisäksi.
  • Ruokalahja. Jos isälläsi on jo kaikkea, on jonkin hyvän ruokatuotteen antaminen hyvä idea. Esimerkiksi pullo hyvää viiniä, laadukas sinappi, ylellinen suklaa tai hyvä oliiviöljy on mukava lahja, joka varmasti tulee käyttöön.
  • Auton huolto. Onko auto isällesi rakas? Hanki jokin hyvä kiillotusaine tai esimerkiksi lahjakortti autonpesuun. Yksinkertaiset ja hyödylliset lahjat ovat aina tervetulleita.
  • Ruoanlaittovälineet. Moni isä on välineurheilija ruoanlaitossa. Kokkaus sujuu, kun käytössä on paljon sitä helpottavia vempaimia. Pistäydy ruoanlaittovälineiden erikoisliikkeessä ja saat varmasti paljon hyviä ideoita kokkaavan isäsi lahjakonttiin.