Joululahjavinkit 2016

Joulukuu on se aika vuodesta, jolloin on lähes mahdoton välttää shoppailua. Vaikka onnistuisi välttämään alennusmyynnit joulun lähestyessä, vähintään joulukuussa on pakko aktivoitua ja aloittaa lahjojen hankkiminen. Kyseessä on prosessi, joka vaan vuosi vuodelta tuntuu raskaammalta ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa niin paljon stressiä, että paras hetki joulussa monille on se, kun se on viimein ohi.

christmas

Mutta onneksi shoppailu on myös mahdollista hoitaa helposti, kotoa poistumatta, olemmehan jo pitkällä internetin aikakaudessa! Miksi et vaan tilaisi lahjoja suoraan SaleRunnerilta, jonka jälkeen sinun tehtäväksi jää ainoastaan lahjojen paketoiminen?

Joululahjoja ostetaan ystäville, lapsille, puolisolle, isovanhemmille tai vaikkapa rakkaalle kotieläimelle. Oikeiden lahjojen valitseminen voi olla työlästä, sillä esimerkiksi eri ikäpolvet nauttivat luonnollisesti eri asioista. On kuitenkin olemassa tiettyjä lahjoja, joiden kanssa on vaikea mennä vikaan.

Mitä ostaa?

Ystäville on usein hankalaa löytää juuri sitä oikeaa lahjaa, joten hyvä tapa on ostaa jotain käytännöllistä. Käytännöllisten lahjojen kanssa onnistuu aina, vaikka ne eivät olekaan aina jännittävimpiä lahjoja. Monet aikuiset ihmiset kuitenkin arvostavat esimerkiksi turhien koriste-esineiden sijaan käytännöllisiä ja arkisempia asioita. Hyvä lahja naispuoliselle ystävälle on vaikka yrttishampoo- ja hoitoaine. Kotimaisia yrttejä sisältävä aromikas shampoo ei varmasti petä ja on ympäristöystävällinen valinta! Puolisolle vuosittaisen lahjan hankkiminen voi muodostua työksi, varsinkin kun yhdessä on oltu jo pidempään. Erinomainen lahja puolisolle, joka on vuosien varrella ilmaissut kiinnostuksena musiikkiharrastuksen aloittamiseen, muttei sitä kiireiden takia ole tehnyt, on Ibanez sähkökitara! Sähkökitara, joka sopii aloittelijan lisäksi myös kokeneemmille soittajille, on loistava tapa potkaista käyntiin orastava musiikkiharrastus.

Maailma muuttuu nopeasti, mutta lapset aina vaan nauttivat perinteisistä leluista. Aina toimiva lelu perheen pienimmälle onkin poljintraktori! Ulkoleluksi tarkoitettua poljintraktoria voi myös hieman testailla sisätiloissa heti aattona, sillä sen muoviset renkaat eivät jätä jälkiä lattiaan.

Isovanhemmille mieluinen lahja voi sen sijaan olla Kaustisen kahden istuttava sohva, joka sopii hyvin myös terassille tai parvekkeelle! Ja koska perheen lemmikkikoira on usein myös hoidossa isovanhempien luona, miksipä ei hankkia samalla koiran patjaa, jotta myös koira pääsee rentoutumaan makoillessaan isäntien jalkojen juuressa.